Bezpečný přístup do Azure virtuálek přes vzdálenou plochu
středa , srpen 30, 2023
V dnešní době jsou bezpečnostní hrozby na internetu stále větším problémem. Zabezpečení virtuálních strojů (VM) je jedním z klíčových aspektů, které musíte zvážit. Azure nabízí širokou škálu nástrojů pro zabezpečení infrastruktury, a jedním z nich je "Just-in-Time Virtual Machine Access" (JIT).
Microsoft a Udržitelnost: Krok k Udržitelnější Digitální Budoucnosti
úterý , srpen 29, 2023
V době, kdy se svět stále více spoléhá na digitální technologie, je otázka udržitelnosti v oblasti IT stále naléhavější. Společnosti jako Microsoft, které provozují obrovská datacentra po celém světě, si jsou vědomy svého vlivu na životní prostředí. Proto se Microsoft angažuje v řadě iniciativ a strategií s cílem snížit svou ekologickou stopu a přispět k udržitelnější digitální budoucnosti.
Jak na Azure Chaos studio v praxi
pátek , srpen 18, 2023
V tomto návodu se podíváme hlouběji pod pokličku Chaos studiu od Microsoftu, popíšeme si základní funkce, čím přesně se zabývá a uděláme si testovací experiment.
Azure Chaos Studio
středa , srpen 16, 2023
V neustále se vyvíjejícím světě cloudu je zajištění spolehlivosti a odolnosti aplikací klíčové. Proto na scénu vstupuje Azure Chaos Studio, revoluční nástroj navržený tak, aby pomohl vytvářet experimenty, které testují schopnost aplikací odolávat nepříznivým podmínkám. V tomto článku se podrobně podíváme na to, co Azure Chaos Studio je, proč je důležité a jak jej efektivně využít.
Azure Dynamic data masking v praxi
úterý , srpen 1, 2023
V době rozhodování založeného na datech spoléhají podniky po celém světě stále více na sílu dat, aby získaly informace a byli efektivní. Nicméně s nárůstem úniků dat a obavami o ochranu soukromí je zajištění bezpečnosti a souladu dat nesmírně důležité. V tomto ohledu přichází Azure "Dynamic Data Masking" na pomoc.
Zabezpečení globálních Administrátorských účtů v Azure
pondělí , červenec 31, 2023
V digitální éře se data a cloudové služby staly životně důležitými pro organizace po celém světě. Nicméně, s velkou mocí přichází velká zodpovědnost, zejména pokud jde o zabezpečení privilegovaných účtů, jako jsou globální správcovské účty v Azure. Tyto účty disponují nejvyšší úrovní administrativního přístupu a jejich zabezpečení je nezbytné pro ochranu před potenciálními hrozbami.
Azure Logic Apps: Výhody, Nevýhody a Reálné použití
středa , červenec 19, 2023
V dnešní rychle se rozvíjejícím světě je automatizace klíčem k udržení konkurenceschopnosti a efektivnosti. Azure Logic Apps umožňuje organizacím automatizovat pracovní postupy a integrovat aplikace, služby a data napříč různými platformami. V tomto článku se zaměříme na výhody, nevýhody a reálné použití služby Azure Logic Apps.
Usnadněte si správu souborů pomocí Azure File Sync
pondělí , červenec 17, 2023
V dnešním rychle se rozvíjejícím digitálním světě se podniky potýkají s výzvou efektivního spravování obrovských objemů dat při zajištění přístupnosti a škálovatelnosti. Azure File Sync, cloudová služba nabízená Microsoft Azure, se ukazuje jako mocný nástroj, který zjednodušuje správu souborů, zlepšuje spolupráci a optimalizuje náklady na úložiště.
Vyhledávání