Azure Migrate: výhody a nevýhody
pondělí , červenec 3, 2023
Migrace do cloudu se stala klíčovým prvkem moderní IT infrastruktury, přičemž firmy stále více využívají síly cloud computingu k vylepšení svého provozu. Mezi předními poskytovateli cloudových služeb nabízí Microsoft Azure širokou škálu nástrojů a služeb, včetně Azure Migrate, který zjednodušuje proces přesunu pracovních zátěží a aplikací do cloudu Azure.
Jak založit a otestovat Azure Site Recovery jako službu
úterý , červen 27, 2023
V minulém článku jsme si popsali co je to Azure Disaster recovery a jeho výhody a nevýhody. Nyní se podíváme na praktickou ukázku toho, jak se vytváří Azure site recovery v portále a jak se dělá testovací failover.
5 výhod a nevýhod Azure Disaster Recovery pro virtuální stroje
úterý , červen 27, 2023
V dnešní digitální éře spoléhají podniky na virtuální stroje (VM) pro provoz veškerých aplikací. Nicméně riziko ztráty dat a výpadků v důsledku katastrof, jako jsou poruchy hardware, přírodní katastrofy nebo kybernetické útoky, je stále přítomné.
Jak vytvořit replikaci ve Azure úložišti?
úterý , červen 13, 2023
V dnešním návodu se podíváme na to, jak si vytvořit objektovou replikaci storage account v Azure.
Azure Storage Account Object Replication
úterý , červen 13, 2023
Replikace objektů v úložišti Azure Storage je skvělá funkce, která zajišťuje redundanci dat a vysokou dostupnost. Tato replikační metoda kopíruje data ze zdroje do repliky, což umožňuje firmám chránit svá kritická data před možnými poruchami nebo katastrofami.
Azure Storage account Lifecycle Management
pátek , červen 9, 2023
Azure Storage account Lifecycle Management je klíčovou součástí služeb poskytovaných Microsoft Azure. Tato funkce umožňuje správu životního cyklu dat v Azure, dále mohou firmy získat významné výhody a efektivněji spravovat svá data v cloudu.
Jak bezpečně sdílet soubory v Azure
čtvrtek , červen 8, 2023
V dnešním návodu si ukážeme, jak si vytvořít SAS (Shared access signature) token a jak přistupovat zvenčí k souborům uloženým v Azure cloudu na omezenou dobu a nebát se kompromitování obsahu.
Azure Landing zone
úterý , květen 23, 2023
Dnes se podíváme na to, co jsou to Azure landing zones, k čemu se používají a jak nám mohou pomoci v naší administrátorské práci.
Vyhledávání